maanantai 17. kesäkuuta 2013

SD: Ohi!

Viikonloppu meni mökillä vähän seilaten. Pääpiirteittäin ruokailu vedettiin kaikkien sääntöjen mukaan, mutta vettä meni ihan liian vähän ja sunnuntain ruokailuvälit meni ihan päin ahteria, joten kotimatkalla oli pakko pysähtyä... hodarille...

Aamulla toinen silmä kiinni kapusin vaa'alle ja paino olikin odotetusti noussut sen 500 gr, eli 67 tasan oli päivän aamupaino. Kävin sitten suihkussa ja katsoin vaatehuoneeseen. Bongasin H&M:n housut kokoa 36, joita en SD:n alussa saanut edes reisistä ylös ja ajattelin masentaa itseänio vähän lisää. Mitä vielä! Ne solahti jalkaan, kun vanhat ystävät!

Totta se JuttaJengi siellä foorumilla paasaa: ei ne kilot vaan ne sentit! Mullahan ei mittatuloksia ole kuin vyötäröstä (joka pitää muuten tänään vielä mitata), mutta kyllähän tuolla hanurin kohdalla jotain on tapahtunut.

Nyt voi hyvillä mielin pitää Juhannus-viikon vähän rennompaa eloa (tänään ja huomenna tanssitaan kyllä kurssilla 3 h/ilta ja tallillekin pitäis hinata itsensä, että ei tää nyt ihan lepsuiluks mene) ja sitten jatketaan vielä 3 viikkoa GFG:n parissa. Pakko saada hiilarit takasin ruokavalioon jotenkin järkevästi, muuten mä oon takas peruna-pasta-leipä-kierteessä ennenkun kerkeen sanoa kissa.

Illalla otetaan vielä jälkeen-kuvat. Koitan saada ne jotenkin muokattua yhteen ennen-kuvien kanssa ja sitten tänne.

Jatkan kuitenkin kirjottelua GFG:n aikana, ihan omankin mielenrauhan vuoksi. Aamuinen avautuminen tekee ihan hyvää välillä.

Ja wink-wink: GFG löytyy Livin nettisivuilta tai google-ystävän kautta GoFatGo ruokavalio/dietti yms. Monet on SD:n aikana vaihtaneet GFG:n pariin, koska siinä tosiaan on tasasesti hiilareita ja kasviksia saa syödä väristä välittämättä. SD siis rajoitti kasvikset vain vihreisiin ja hiilarit tiputettiin kuuden viikon aikana käytännössä pois kokonaa, mikä ainakin piiputti allekirjottaneen AIVOT kokonaan. Keho ois jaksanut, mutta nuppi ei. Pakko oli siis listätä muutama real-siivu/päivä, että sai ton appron loppuun edes jotenkin hyväksytysti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti